Contact via Whatsapp
  • Web design

Belastingadviseur Eindhoven

Belastingadviseur Eindhoven
Belastingadviseur Eindhoven
Belastingadviseur Eindhoven
Belastingadviseur Eindhoven
Belastingadviseur Eindhoven is een gerenommeerd belastingadvieskantoor dat hoogwaardige financiële diensten levert aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Met een sterke reputatie op het gebied van belastingadvies en financiële planning, was het kantoor vastbesloten om hun online aanwezigheid te vernieuwen om beter aan te sluiten bij hun moderne waarden en klantbehoeften.

In nauwe samenwerking met het belastingadvieskantoor werd er een fris en modern design gemaakt. Dit om de website te moderniseren en te optimaliseren voor zowel visuele aantrekkelijkheid als gebruiksgemak. Hier is hoe we te werk gingen:

Merkidentiteit en huisstijl
We behielden delen van de bestaande huisstijl, maar brachten moderne elementen aan om het merk een frisse uitstraling te geven. Hierdoor creëerden we een naadloze overgang tussen de oude en het nieuwe website.

Geoptimaliseerde navigatie
De structuur van de navigatie werd herontworpen. Hierdoor worden gebruikers geholpen om eenvoudig relevante informatie te vinden. Diensten werden logisch gegroepeerd en de navigatie werd intuïtief gemaakt.

Responsive design
Een moderne website moet op alle apparaten goed presteren. We zorgen ervoor dat de nieuwe website volledig responsief was, zodat gebruikers een consistente ervaring hebben, ongeacht of ze de site op een desktop, tablet of smartphone bekijken.

Call-to-Actions (CTA's)
Strategisch geplaatste CTA's werden toegevoegd om bezoekers aan te moedigen actie te ondernemen, met als voornaamste focus het aanvragen van een adviesgesprek.

Dienstenpagina's
Voor elke dienst werd een aparte pagina gemaakt (of geoptimaliseerd) met duidelijke uitleg en met concrete voordelen om potentiële klanten te overtuigen van de waarde die het kantoor biedt.

Door nauwe samenwerking en strategische herontwikkeling hebben we Belastingadviseur Eindhoven geholpen bij het creëren van een moderne, gebruiksvriendelijke website die niet alleen hun merkidentiteit weerspiegelt, maar ook de bezoeker aanspreekt en aanzet tot actie. Deze succesvolle transformatie heeft het kantoor in staat gesteld om online beter in contact te komen met hun doelgroepen.

Belastingadviseur Eindhoven website
Belastingadviseur Eindhoven website mockup
Belastingadviseur Eindhoven website
No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.