Contact via Whatsapp
  • Branding

  • Web design

HG Carpets

HG Carpets
HG Carpets
HG Carpets
HG Carpets
M-CO heeft de afgelopen periode gewerkt aan een compleet redesign voor HG Carpets. Deze moest luxe en premium kwaliteit uitstralen. Daarom is er gekozen voor een frisse en moderne look voor de nieuwe website. Dit ligt helemaal in lijn met de identiteit van HG Carpets.

De nieuw gekozen kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen om een warm en uitnodigend gevoel te creëren. Deze passen perfect bij de producten en diensten van HG Carpets. Om de branding compleet te maken is er naast het webdesign ook een nieuw logo ontworpen en zijn er visitekaartjes en e-mailhandtekeningen in dezelfde stijl uitgewerkt. Dit zorgt voor een uniforme en rustige uitstraling richting de doelgroep.

HG Carpets website

Bij M-CO ontwerpen we designs met focus op een optimale gebruikerservaring voor de bezoeker. We houden rekening met de meest recente webdesign-trends en -technieken om ervoor te zorgen dat de website snel, gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk is voor alle bezoekers.

Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe branding zal bijdragen aan het verder uitbouwen van het succes van HG Carpets. Ook interesse in een complete rebranding? Stuur ons een whatsappje!

HG Carpets logo
HG Carpets website
HG Carpets visitekaartje
No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.