Contact via Whatsapp
  • Web design

  • Web development

Bont voor Dieren

Bont voor Dieren
Bont voor Dieren
Bont voor Dieren
Bont voor Dieren
Bont voor Dieren zet zich in vóór de dieren en tégen bont. Wij mochten helpen met de website te vernieuwen in een nieuwe stijl en structuur. Het doel was om meer donaties te werven en meerdere mogelijkheden te bieden voor bezoekers om een bijdrage te leveren. Zo zijn we de Tuulispää campagnes gestart, waarmee je digitaal een geredde vos of nerts kunt adopteren in Zweden.

Een nieuwe stijl en structuur

Zoals hieronder te zien is, heeft de website een nieuwe stijl gekregen. Allereest begonnen we met een volledig nieuw web design. We hielden de stoere en opvallende kleuren van Bont voor Dieren aan, omdat deze de organisatie perfect weerspiegelen. Ook maakten we gebruik van indrukwekkende grote beelden die impact maken. Daarnaast hebben we de structuur van de site flink aangepakt. Samen hebben we een nieuwe structuur uitgedacht en uitgetekend in een sitemap.

Nieuwe website elementen

Een doel van de nieuwe site was minder platte tekst en meer visuele blokken, om informatie op een leuke manier te presenteren. Voor Bont voor Dieren zijn een hoop (herbruikbare) website elementen gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan blokken met iconen van wat de organisatie belangrijk vindt, oplopende tellers met positieve of juist negatieve data, etc.

Adopteer een vos of nerts

Een van de nieuwe onderdelen van de site is de mogelijkheid om een vos of nerts (digitaal) te adopteren vanuit Zweden. Hiervoor hebben wij nieuwe campagnepagina's ontwikkeld. Op deze pagina's vind je informatie over de vossen en nertsen die in de opvang zitten. Denk hierbij aan de naam, geslacht, maar ook hun favoriete snack. We bouwen het liefste websites, die de klant zelf bij kan houden. Daarom hebben we voor Bont voor Dieren het gemakkelijk gemaakt om vanuit hun dashboard zelf dieren toe te voegen of te verwijderen.

Webshop

Ook de webshop werd in een nieuwe jasje gegoten. We wilde de shop netter en gebruiksvriendelijker maken. Ook moest het gemakkelijker gemaakt worden om bijvoorbeeld uitgelichte producten te kiezen. Met behulp van onder andere WooCommerce konden we in deze wensen voorzien!

Websites voor goede doelen

Wij zijn ontzettend trots op de website van Bont voor Dieren. Dit soort projecten nemen wij maar al te graag aan. Kijk vooral ook eens op de live website van Bont voor Dieren voor het volledige eindresultaat.

www.bontvoordieren.nl

Bont voor dieren nieuwe website
Bont voor Dieren website
Webshop voor goede doelen
Website voor NGO
No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.