Contact via Whatsapp
  • Web design

  • Web development

Dream Holiday Villas

Dream Holiday Villas
Dream Holiday Villas
Dream Holiday Villas
Dream Holiday Villas
Dream Holiday Villas, een aanbieder van luxe vakantievilla’s in Griekenland (Kreta), heeft besloten om hun online aanwezigheid een boost te geven. M-CO werd ingeschakeld om een complete nieuwe website te creëren, gebouwd in het gebruiksvriendelijke Webflow. Hier werken wij graag mee gezien de klant in staat is om de website eenvoudig zelf te onderhouden in dit eenvoudige CMS systeem.

Het doel van de nieuwe website was om de beleving van het boeken van een vakantievilla te verbeteren. Door middel van duidelijke en overzichtelijke pagina's, prachtige afbeeldingen en eenvoudige boekingsmogelijkheden, kunnen ze nu een unieke en onvergetelijke ervaring bieden aan hun websitebezoekers.

Door te kiezen voor Webflow als tool voor de nieuwe website, is de klant in staat om de website eenvoudig zelf te onderhouden. Webflow zorgt ervoor dat alle updates automatisch worden doorgevoerd. Dit bespaart tijd en geld en zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is.

Het resultaat van de samenwerking tussen Dream Holiday Villas en M-CO is een prachtige website, die perfect aansluit bij de wensen en doelen van de klant. De website is duidelijk, overzichtelijk en biedt een unieke gebruikerservaring aan de bezoeker. Kortom, een geslaagd project!

Dream Holiday Villas website
Dream Holiday Villas mockup
No items found.

Bekijk meer cases

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.