Contact via Whatsapp
  • SEO

Leuke Recepten

Leuke Recepten
Leuke Recepten
Leuke Recepten
Leuke Recepten
Hoe kunnen we nog meer mensen bereiken met de recepten die voor hun het meest interessant zijn? In deze strategie hebben we de volgende kanalen besproken: SEO, e-mail marketing, website optimalisatie, Analytics en Google Tag Manager.

LeukeRecepten mag zich de grootste kooksite van Nederland noemen. Wij waren dan ook enorm enthousiast toen we benaderd werden om een nieuwe strategie voor deze populaire site te schrijven. Bij M-CO zijn we ervan overtuigt dat alle marketing middelen afhankelijk zijn van elkaar. Daarom schrijven lievere algemene strategieën. Dit hebben we dan ook gedaan voor het vraagstuk van LeukeRecepten: Hoe kunnen we nog meer mensen bereiken met de recepten die voor hun het meest interessant zijn? In deze strategie hebben we de volgende kanalen besproken: SEO, e-mail marketing, website optimalisatie, Analytics en Google Tag Manager.

Allereerst is er goed naar de (SEO) strategie te gekeken. Deze bespreken we vandaag in de case. Eric en Sandra werken al enige tijd met de tool SE Ranking om hun SEO strategie te verbeteren. Samen zijn we aan de slag gegaan met SE Ranking en clustercreatie. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke verbetering van hun zoekmachine resultaten. Dit betekent dat we zoekwoorden die gerelateerd zijn aan elkaar samenvoegen in de structuur en pagina’s waardoor de overkoepelende pagina profiteert van het succes van de onderliggende pagina’s.LeukeRecepten was hierdoor in staat om inzicht te krijgen in hun huidige zoekmachine optimalisatie en prestaties. Door deze gegevens te analyseren kunnen ze hun strategie bijstellen en verbeteren. Door het organiseren van hun zoekwoorden in clusters, kunnen zij zich richten op het optimaliseren van elk cluster en het verbeteren van hun zoekresultaten.

Leuke recepten seranking clusters

Door deze nieuwe clustering toe te passen op de website en SE Ranking is LeukeRecepten in staat om inzicht te krijgen in hun huidige zoekmachine prestaties. Door deze gegevens te analyseren kunnen ze hun strategie bijstellen en verbeteren. Door het organiseren van hun zoekwoorden in clusters, kunnen zij zich richten op het optimaliseren van elk cluster en het verbeteren van hun zoekresultaten binnen dit segment.

Leuke recepten seranking clusters

De strategie is duurzaam gebouwd. Door dit lange termijn door te voeren zullen zijn een continue groei ervaren in relevant organisch zoekverkeer. Momenteel ervaart LeukeRecepten een grote toename in hun organische bezoekers, de clusters waar aan is gesleuteld staan al hoger in de zoekresultaten. De gebruikersservice van de site verbeterde ook, omdat meer mensen de site bezochten.

Er liggen nog genoeg kansen voor LeukeRecepten en wij zijn enthousiast om ze hierbij te helpen. Binnenkort hierover meer! Ook interesse in een SEO strategie of SEO Audit voor jouw website (content of technisch)? Neem contact met ons op via de contact button óf stuur ons een whatsappje!

No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.