Contact via Whatsapp
  • Web design

  • Web development

SoortenNL

SoortenNL
SoortenNL
SoortenNL
SoortenNL
Een website in weken in plaats van maanden. Voor SoortenNL hebben wij in een korte tijd een nieuwe website op kunnen leveren. Doormiddel van low-code oplossingen kun je niet alleen het gehele websitetraject enorm versnellen, maar kan de klant na oplevering van de site zelf gemakkelijk aanpassingen maken.

SoortenNL is hét kennisnetwerk voor alle wilde planten en dieren van Nederland. Voor deze non-profit mochten wij een website maken die de kennis en specialiteit weerspiegeld. Zo is er een compleet nieuwe website gemaakt met onder andere een activiteiten agenda, kennisbank, cursussen en meer.

Activiteiten agenda

Omdat SoortenNL en haar partners veel activiteiten organiseren was het maken van een activiteiten agenda een belangrijke wens. Deze agenda is de verzamelplek geworden van activiteiten georganiseerd door de grootste Nederlandse natuurorganisaties, denk bijvoorbeeld aan RAVON, de Zoogdierenvereniging, de Vogelbescherming en meer.

Snelle oplevering

SoortenNL werd in een tv documentaire benoemd enkele weken na start van de opdracht, dus werden er veel websitebezoekers verwacht. Daarom was het doel om voor die tijd een volledig nieuwe website te hebben staan. Dat was een flinke uitdaging, maar deze gingen wij graag aan. Voor een aantal weken lag onze focus bijna uitsluitend op SoortenNL en is het ons gelukt om voor de uitzending een mooie website neer te zetten, compleet met alle functionaliteiten.

Gebruiksvriendelijk voor zowel bezoeker als de klant

Tijdens het maken van de website is zowel op de gebruiksvriendelijk voor de gebruiker gelet als op die van de klant. De gebruikers staat natuurlijk centraal en de website-ervaring moet vlekkeloos zijn. Daarom hebben we gezorgd voor een logische structuur en hebben we filters geplaatst op verschillende plekken om het zoeken gemakkelijker te maken. Maar voor de klant is ook een logisch dashboard gemaakt waarin zij zelf gemakkelijk de site aan kunnen passen. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten en afbeeldingen, maar ook aan het maken van geheel nieuwe pagina's!

Websites voor non-profits

De website van SoortenNL is wederom een opdracht die wij mochten uitvoeren voor een non-profit natuurorganisatie. Daar krijgen wij energie van! Wij werken graag met organisaties die zich voor goede dingen inzetten. Ben je ook opzoek naar een gebruiksvriendelijke website? Neem dan contact met ons op!

www.soortennl.nl

SoortenNL nieuwe site
SoortenNL nieuwe site
Website voor goede doelen
Website voor natuurorganisatie
No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.