Contact via Whatsapp
  • Web design

Never Stop Travelling

Never Stop Travelling
Never Stop Travelling
Never Stop Travelling
Never Stop Travelling
Never Stop Travelling is een gepassioneerd reisbedrijf dat de dromen van reizigers waarmaakt door hen onvergetelijke reizen op maat aan te bieden. Zij onderscheiden zich van de rest door een persoonlijke aanpak en geen standaard in elkaar gezette reizen maar persoonlijke adviezen aan te bieden.

Ze benaderden MCO Marketing Collective met de wens de website te vernieuwen. Het grootste aandachtspunt van Never Stop Travelling was duidelijk zichtbaar te maken voor potentiële klanten, dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Maatwerk reizen komen in vele vormen en hiervoor ben je bij Never Stop Travelling dus aan het juiste adres. Tijd om dit in een nieuw jasje te gieten.

Stap 1
Een modern, aantrekkelijk en onderscheidend merkidentiteit ontwikkelen dat de reisfilosofie van "Never Stop Travelling" weerspiegelt.

Stap 2
Een responsieve en gebruiksvriendelijke website ontwerpen die de reizen en bestemmingen van het bedrijf op een boeiende manier presenteert.

Stap 3
Aantrekkelijke marketingmateriaal ontwerpen (waaronder flyers) om op te vallen op de beurs en potentiële klanten aan te trekken.

Tijd om aan de slag te gaan met het ontwerpen van een modern en fris ontwerp voor "Never Stop Travelling". Voor de website werd een gebruiksvriendelijke interface gecreëerd met aandacht voor visuele aantrekkingskracht en informatieve inhoud. De site biedt gedetailleerde informatie over bestemmingen, reispakketten en inspirerende verhalen van Ruud en Jolanda om reizigers te inspireren.

Bekijk hieronder het eindresultaat. Wij hebben in ieder geval zin om op vakantie te gaan, jij ook? De website staat nog niet live maar je kan nog steeds naar www.neverstoptravelling.nl gaan om jouw droomreis te boeken!

MCO Marketing Collective blijft werken aan het succes van hun klanten door creatieve oplossingen te bieden die resulteren in meetbare resultaten. Interesse? Neem contact met ons op via de contactbutton.

Never Stop Travelling mobiel
Never Stop Travelling mobiel
Never Stop Travelling laptop
No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.