Contact via Whatsapp
  • Web design

VDM elektrotechniek

VDM elektrotechniek
VDM elektrotechniek
VDM elektrotechniek
VDM elektrotechniek
VDM Elektrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van elektrotechniek en zonnepanelen. Met een diverse portefeuille bedient VDM Elektrotechniek klanten in verschillende branches.

Wij kregen van VDM Elektrotechniek de vraag om een website design te maken dat hun technische expertise en professionaliteit uitstraalt. Hun bestaande website was verouderd en hierdoor kwamen de capaciteiten van het bedrijf niet tot hun recht. Om dit aan te pakken, hebben we samen een modern en fris design opgeleverd dat voldoet aan alle wensen van VDM Elektrotechniek.

De volgende componenten zijn meegenomen in het redesign van de website:

Modern design
Om ervoor te zorgen dat de website van VDM Elektrotechniek in lijn was met de branchetrends en de verwachtingen van gebruikers, creëerde we een eigentijds ontwerp met strakke lijnen, hoge-resolutie afbeeldingen en een dynamisch kleurenpalet. Deze moderne combinatie geeft de toewijding van het bedrijf aan vooruitstrevende technologie weer.

Gebruikerservaring
Gezien het diverse dienstenaanbod van VDM Elektrotechniek, werd de website ontworpen met een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur die het voor bezoekers gemakkelijk maakt om informatie over specifieke diensten te vinden. Duidelijke call-to-action knoppen zijn strategisch geplaatst om betrokkenheid en leadgeneratie aan te moedigen.

Responsive ontwerp
Om gebruikers op verschillende apparaten te bedienen, werd de website ontwikkeld met een responsief ontwerp. Dit zorgde ervoor dat de site er op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons foutloos uitziet en functioneert, wat een naadloze ervaring biedt voor alle bezoekers.

Kennisbank
Er werd tevens een kennisbank in de website geïntegreerd. Dit stelt VDM Elektrotechniek in staat om branchekennis, bedrijfsnieuws en waardevolle tips te delen.

Contactformulieren
Om de communicatie met potentiële klanten te stroomlijnen, werden eenvoudig te gebruiken contactformulieren in de website opgenomen. Deze formulieren helpen leads en vragen efficiënt vast te leggen.

No items found.

Klaar om impact te maken?

Kom in contact
Kom in contact
Up right arrow.
Up right arrow.